• t

    trevjones

    2 months ago
    Anyone had luck patching studio to work with gateway?
  • s

    Slackbot

    2 months ago
    This message was deleted.
  • Lukas K-G

    Lukas K-G

    1 month ago
    Does anyone have an idea when Android Studio Dolphin will be stable?
    Lukas K-G
    Zsolt.bertalan
    +2
    6 replies
    Copy to Clipboard
  • a

    Abhishek Dewan

    1 month ago
    Anyone seen an issue with emulator on android studio electric eel. I have an app that works fine on my devices but the emulator keeps crashing the app with a noRouteToHostException being thrown always. the weird thing is that other apps on the emulator can access the internet without an issue.
    a
    Colton Idle
    2 replies
    Copy to Clipboard
  • Geert

    Geert

    1 month ago
    Is it possible to hide consumer-rules.pro and proguard-roles.pro in Android Studio projecct? I have been adding a lot of modules and every modules gives another roles files. I only need the build.gradle
  • d

    darkmoon_uk

    1 month ago
    Can anyone resolve a long-standing confusion of mine in Android Studio... When running Unit Tests from a Gradle task, my impression is that AS behaves inconsistently: sometimes properly interpreting the test output as a test run, and in other scenarios just showing it as a raw console run. There must be a pattern, is it down to dependency versions?
  • Eduard Boloș

    Eduard Boloș

    1 month ago
    Hi, all! Anyone has any hints on how could I debug why Android Studio is not displaying the test results (it just shows "Test events were not received"), although tests are ran and I can see the results in the HTML Gradle test report? We had this issue for a very long time now, and it became beyond annoying, but no idea how to fix. FWIW, if creating manually a JUnit run configuration instead of a Gradle one, the test results are shown, even though the tests are failing because some classes which should be in the classpath are actually not found 😐
  • solidogen

    solidogen

    1 month ago
    anyone else has this false positive caused by version catalog "versions" property? everything loads/syncs/builds correctly, it's just that annoying red mark, everything else from catalog looks fine. it's on stable and dolphin as well. I'm using gradle 7.5.1 says
    Cannot access class 'org.gradle.accessors.dm.LibrariesForLibs.VersionAccessors'. Check your module classpath for missing or conflicting dependencies
    solidogen
    xxfast
    2 replies
    Copy to Clipboard
  • j

    Jonas Frid

    1 month ago
    In case anyone else has this issue. When I uninstalled AS and all tools, settings and SDKs and reinstalled it again the issue was resolved for me.
  • a

    aungbophyoe

    1 month ago
    Hi anyone , I have interview question about android development. What is your usual stack of components and libraries for an android app’s architecture? Please answer me, if you know that. thanks you.