https://kotlinlang.org logo
#dutch
Title
# dutch
m

maarten ha

08/19/2022, 12:58 PM
Hey, ik ben momenteel in mijn vrije tijd kotlin terug aan het leren te gebruiken maar wil het met een clean architecture doen. Ik heb daar een repo voor als referentie maar daarin word een schema generatie gebruikt die voor mij iets te abstract is. Ik zou dit heel graag willen leren maar weet niet echt waar ik moet gaan zoeken. https://github.com/ESchouten/CleanArchitecture. Zou iemand mij hierbij kunnen helpen? Het doel is dat ik dit ook zou kunnen opzetten en mijn eigen api’s er mee kan maken (hopelijk met generatie functies zodanig dat ik geen 4 keer het zelfde moet type).
e

ESchouten

08/19/2022, 9:10 PM
@maarten ha Hoi! Wat er bij de schema generatie gebeurd is dat in plaats van dat we de graphql endpoints handmatig aanmaken, we de benodigde gegevens uit de Usecase objecten halen, en deze zo automatisch genereren. Het zelfde gebeurd bij de OpenAPI REST API die vandaag is toegevoegd. Het idee is dat je niet meer naar deze endpoint generators om hoeft te kijken, en dat nieuwe usecases automatisch verwerkt worden tot REST en graphql endpoints.
Schroom niet om nog meer vragen te stellen (als je die hebt)!
t

Ties

12/12/2022, 4:01 PM
😛 sorry, maar vind het geweldig toeval dat de auteur van de gelinkte repo 1) nederlands is, 2) op de kotlin slack zit en 3) toevallig dit kanaal volgt en leest
e

ESchouten

12/17/2022, 6:59 AM
Ik zat inderdaad ook even te gniffelen toen ik reactie gaf 🤪
3 Views